Fosterhjemstjenesten

«Stort behov for fosterhjem og tips til god nettside for alle foreldre» 
IL Sandviken Toppfotball og Fosterhjemstjenesten i Bergen samarbeider om å gi informasjon og rekruttere fosterhjem. Vi håper dere finner informasjonen nyttig, og tar kontakt med Fosterhjemstjenesten i Bergen dersom dere har spørsmål eller ønsker å vite mer om det å være fosterhjem for et barn som trenger det.

Vi i Fosterhjemstjenesten i Bergen jobber kontinuerlig med å komme i kontakt med dere som kan tenke dere å være fosterhjemAkkurat nå er det 25 barn som venter på et nytt, trygt hjem i Bergensområdet. Dere kan lese om noen av barna som trenger fosterhjem i våre anonymiserte omtaler. Vi vet at det er mange engasjerte og omsorgsfulle mennesker i idrettsmiljøet. Å være fosterhjem er et viktig samfunnsoppdrag. Det kan også endre livet til et barn som trenger det. For at dere selv skal kunne vurdere om dette er noe som passer deg og din familie, trenger dere kunnskap om hva det innebærer å være fosterhjem. Vi er tilgjengelige for å gi dere denne informasjonen, enten via telefonsamtale, e-post eller digital samtale. Fosterhjemstjenesten avholder åpne informasjonsmøter  i løpet av året som dere kan melde dere på. Vi kan og legge til rette for fysiske møter, enten hjemme hos dere eller i våre lokaler. Vi er blitt gode på smittevern siste året.

Det ligger nyttig informasjon på våre hjemmesider. Bergen sin hjemmeside er et godt utgangspunkt. På siden “Hvorfor bli fosterhjem” kan du lese og høre historiene til både fosterbarn, -søsken og –foreldre, fortalt av dem selv.