Slo Avaldsnes borte for første gang

Sist oppdatert: 03. aug 2020 Skrevet av: maddeg

 

På seks kamper mot Avaldsnes på Karmøy har Sandviken kun fått med seg ett eneste poeng, men søndag vant Sandviken endelig 3-1 over medaljekonkurrenten.

Avaldsnes-forbannelsen så ut til å fortsette for Sandviken. De første minuttene bar preg av et stort Avaldsnes-press, og etter bare tre minutter endte et hjørnespark i beina på Ylin Tennebø, som fikk skyte fra elleve meter. Skuddet traff Robyn Elizabeth Decker og gikk i mål, uheldigvis for Sandviken.

Hjemmelaget så ut til å ha kampen i sitt spor og produserte store sjanser det første kvarteret. Men etter 18 minutter satte Naalsund fart ned mot dødlinjen og la den hardt inn foran mål. Igjen var Decker sist på ballen, men denne gangen gikk den inn i feil mål for Avaldsnes-forsvareren. Dermed stod det 1-1 mellom lagene.

Fire minutter senere var Naalsund igjen servitør da hun slo en pasning bak forsvarsfireren til Avaldsnes der Vilde Hasund plukket opp ballen og satte den sikkert i mål alene med keeper. Herfra og ut kampen var Sandviken lite truet av hjemmelaget, og da Kennya Cordner la på til 3-1 til Sandviken 12 minutter før slutt var det ingen tvil om hvor poengene skulle havne.

Nå har Sandviken vunnet to bortekamper på rad og ligger på en fjerdeplass i Toppserien. Neste helg kommer Rosenborg på besøk til Bergen. Med seier vil Sandviken klatre opp på medaljeplass. Vi krysser fingrene og gleder oss til toppkamp på Stemmemyren.

Et sandvikshurra!

Skrevet av Ole Erdal Ones.

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball