Rekruttakademiet

Rekruttakademiet

Dette er vår yngste Akademi for spillerne i samarbeidsklubbene. På dette nivået kommer vi ut på besøk til klubbene, med unntak av en samling hvor de blir invitert inn til en kampdag hos oss her på Stemmemyren.

På dette nivået av Akademiet er det åpent for alle. Vi gjennomfører etter dialog med klubb, en økt for en ønsket gruppe, med fokus på mange touch og mye spill. Dette kan være et enkelt lag som er valgt ut, eller en samling av flere grupper som gjennomfører sammen.

Trenerteamet vil bestå av spillere og trenere fra Toppserielaget, sammen med de lokale trenerne fra klubben vi besøker. Vi har stor tro på det å skape kvinnelige forbilder i fotballen!

Alle skal med, uansett nivå. Det gjør at fokuset på dette nivået er å spre fotballglede, samtidig som en gjennomfører en økt med fokus og god kvalitet. Med en god planlegging i forkant og nok trenere på feltet, så er dette mulig. Innholdet på økten er hentet fra øvelsesbanken til Sandviken Toppfotball, slik at trenerne kan jobbe med kjente momenter som de selv jobber med daglig.