Vilde klar for Sandviken

Sist oppdatert: 05. des 2019 Skrevet av: maddeg

 

Vilde Drange Veglo melder overgang fra Os Fotball, og har signert kontrakt med IL Sandviken Toppfotball. Vilde, som er en 2002-modell, har gått gradene med aldersbestemt fotball på Kuventræ, til å de siste årene vært sentral på damelaget til samarbeidslaget Os/Nore Neset, samt senest spilt for Os G19.
Os/Nore Neset Idrettslag spiller en sentral rolle i samarbeidet i Toppfotballsamarbeid Vest, og Vilde, ved å gå gradene via Eliteakademiet, til fast hospitering med A-laget her, til nå å signere kontrakt med Sandviken, er sammen med Ida (Stord Fotball) og Mathilde (Sotra SK), synlige bevis på at «Ringen er sluttet». 😊«Me i Os Fotball er utrulig glad på Vilde sine vegne. At ho no får muligheita i Sandviken Toppfotball og Toppserien er utrulig fortjent og timingen for overgangen er strålande. Vilde har eit stort fotballtalent samtidig som ho er ekstremt målbevisst og me gler oss til å følge ho i åra som kjem! Me vil og takke samarbeidsklubben vår, Sandviken Toppfotball, for eit velfungerande og godt samarbeid!», uttaler Endre Brenne, daglig leder i Os TF.

Vi i Sandviken er skikkelig fornøyd med at Vilde nå blir en del av vår A-stall, og vi gleder oss virkelig til fremtiden!! Velkommen Vilde 🙂