I morgen starter Lerøy jentecup 2021. Vi gleder oss.

Sist oppdatert: 12. mar 2021 Skrevet av: Mette Hammersland

 

IL Sandviken Toppfotball er glade for at reglene igjen tillater kamper og mindre arrangementer for barn og unge. Samtidig er vi lei oss for at lag utenfor Bergen ikke får være med denne gangen, men likevel blir det fotballglede for jenter fra 7 til 17 år. Totalt 139 lag og ca. 1500 spillere deltar i årets Lerøy jentecup.

Her er kampoppsett og informasjon https://leroyjentecup.cups.nu/2021/start

Dere som skal delta kan glede dere. Vi har et spennende kampprogram og det blir kjekt å se dueller, frispark, vakre mål og ekte idrettsglede igjen. I år er det viktig for oss som arrangør at ALLE som tenker seg på kamp, enten man er spiller, trener/ lagleder eller publikum, setter seg godt inn i årets regler. Spesielt reglene som gjelder smittevern er viktige for oss at alle leser og hjelper oss med å overholde.Husk bare å ta med Fair Play-verdiene også, de er viktige alltid huske på

I år er det viktig for oss som arrangør at ALLE som tenker seg på kamp, enten man er spiller, trener/ lagleder eller publikum, setter seg godt inn i årets regler. Spesielt reglene som gjelder smittevern er viktige for oss at alle leser og hjelper oss med å overholde.