Samarbeidspartner Samfunn

IL Sandviken Toppfotball arrangerer nærmere 200 tiltak årlig rettet mot ungdomsfotballen.

Kvinnefotballen i Norge og resten av verden er i fremmarsj. Det er Norges desidert største jenteidrett i dag med 110 000 spillere, og det øker årlig. Alle jenter spiller fotball fra første klasse av, på like fot som guttene. Fotball er for alle uavhengig av alder og kjønn. Men, også i fotballen er det viktig å erkjenne at de aller fleste jenter som spiller ikke når opp til toppen. Og det er her vårt helhjertede engasjement kommer inn.

IL Sandviken Toppfotball ønsker å ta en lederrolle i talentutviklingen på Kvinnesiden i fotball her i Hordaland / Sogn & Fjordane, samt bidra til å styrke klubbmiljøene på trener- og ledersiden. Vi skal gjennom «Toppfotballsamarbeid Vest» bidra i kraft av å være toppklubb, til at det yngler rundt oss, og at 1000vis av fotballjenter i Hordaland og Sogn & Fjordane får glede og nytte av kunnskapen vi besitter. Prosjektet besørger at jenter i alder 12-19 år får like utviklingsmuligheter innen fotballen som det gutter har i dag.

Alle spillertiltak hos oss skal være gratis å delta på. Det er et viktig prinsipp. Det skal ikke være foreldre sin lommebok som avgjør hvem som skal få utforske egne muligheter. Det er her vi sammen med næringslivet setter sammen ressurser i prosjektene som gjør at vi kan realisere visjon og målsetninger.

Samarbeidspartner Samfunn

Alle samfunnsprosjekter i regi av Sandviken er organisert gjennom «Toppfotballsamarbeid Vest». Her er Sparebanken Vest tungt inne med oss. Frydenbø og Lerøy er med. Fordelingen i finansieringen av prosjektene har en 75/25 deling. 75% dekkes av en samarbeidspartner og 25% skal vi som klubb ta på egen kost. Vi har planer og visjoner, og trenger å knytte til oss personer og selskaper som kan bli med oss å realisere.

Et annet viktig arbeid, som er verdt å nevne, er vår deltakelse i nettverket «Balanse». Et lokalt initiativ i fra Hordaland Idrettskrets, Olympiatoppen m.fl., for å få flere kvinner som ledere og trenere i idretten.

I Sandviken jobber de fleste utenom på Sport dugnad. Midler går til videreutvikling og sportslige tiltak. Det er et potensial, vi jobber etter en plan, bygger klubb, og tar vårt samfunnsansvar. Profesjonaliseringen av Sandviken og kvinnefotballen er for alvor i gang. Vi skal bli Bergen sin fotballklubb på kvinnesiden, bli medaljejagende hvert år og sørge for at topp og bredde i Bergen er av ypperste kvalitet.

Aktivering av samarbeidsavtaler har vi flere innretninger på. La oss snakke om det, og bli med oss!!

 

Kontakt Mette Hammersland
epost  mette@sandvikentoppfotball.no
telefon: 957 00 858