Bli med på laget!!

 

I Sandviken holder på med så mange fine og flotte prosjekter i lokalmiljøet og regionen i kraft av å være et av Norges beste fotballag. I år skal vi delta på og arrangere over 100 ulike tiltak.

Vi ønsker flere spennende selskaper med oss som samarbeidspartnere, gjennom våre ulike markedspakker fra «Samarbeidspartner Samfunn» til annonser i programblad.

Kontakt Mette Hammersland: epost  mette@sandvikentoppfotball.no eller telefon: 957 00 858

Alle samfunnsprosjekter i regi av Sandviken er organisert gjennom «Toppfotballsamarbeid Vest». Her er Sparebanken Vest tungt inne med oss. Frydenbø og Lerøy er med. Vi har nå flere prosjekter, vi har planer og visjoner, og trenger å knytte til oss personer og selskaper som kan bli med oss å realisere.

Toppfotballsamarbeid Vest» bidrar til at 1000vis av jentespillere i alder 13-19 år, trenere, klubber og lokalsamfunn i Hordaland og Sogn & Fjordane endelig kan tilbys likelydende utviklingsmuligheter som det gutter har innen fotballen. Et viktig prinsipp i alt vi gjør, er at alle spillertiltak skal være gratis.
Et annet viktig arbeid, som er verdt å nevne, er vår deltakelse i nettverket «Balanse». Et lokalt initiativ i fra Hordaland Idrettskrets, Olympiatoppen m.fl., for å få flere kvinner som ledere og trenere i idretten.

I Sandviken jobber de fleste utenom på Sport dugnad. Midler går til videreutvikling og sportslige tiltak. Det er et potensial, vi jobber etter en plan, bygger klubb, og tar vårt samfunnsansvar. Profesjonaliseringen av Sandviken og kvinnefotballen er for alvor i gang. Vi skal bli Bergen sin fotballklubb på kvinnesiden og blir medaljejagende hvert år. I fjor ble vi publikumslag nummer 1 i Norge med 1125 tilskuere på vår beste hjemmekamp. Media interessen har aldri vært større både lokalt og nasjonalt.

Aktivering av samarbeidsavtaler har vi flere innretninger på. La oss snakke om det, og bli med oss!!