Lerøy jentecup

Lerøy jentecup ble startet i 1978 av Jan Reidar Rasmussen og den gang var det 12 lag med. I dag er rekorden på hele 265 lag og hele 3000 lokale jentespillere er påmeldt hvert år. IL Sandviken Toppfotball er på det 42. året arrangør av Lerøy Sandviken Jentecup i 2020. Dette er en fotballcup utelukkende for jenter i alder 7-19 år!

IL SANDVIKEN INVITERER TIL NORGES GØYESTE OG STØRSTE JENTECUP – LERØY JENTECUP

Frist for påmelding er 31. januar 2020.
Turneringen spilles 21-22.mars og 28-29.mars 2020 på Stemmemyren, Liland og Åstveit.

klikk på lenken:  https://leroyjentecup.cups.nu/

Lerøy skriver på sine hjemmesider i forbindelse med 40-års jubileumet i 2018!

Sandviken Toppfotball arrangerer hvert år en fotballcup kun for jenter i alder 7-19 år. Denne har fått navnet Lerøy  Jentecup og er Norges eldste og største jentecup i fotball.

I 2018 fylte Norges eldste og største jentecup og spilles i mars hvert år på Stemmemyren, Liland og Åstveit.

Likestillingspris

I januar 2018 ble Sandviken tildelt Bergen kommunes pris for likestilling, inkludering og mangfold for 2017. Prisen gis for «det mangeårige arbeidet med jentecup i fotball», skriver Bergen kommune i sin pressemelding. Lerøy Sandviken Jentecup cup har hatt Lerøy som hovedsponsor i snart 10 år.

Les pressemeldingen fra Bergen Kommune

Sandviken er et sterkt merkenavn i norsk idrett og i norsk kvinnefotball på grunn av sitt gode arbeid med å skape og koble prestasjonskultur med mangfold, trivsel og bredde. De representerer med det verdier som Lerøy lett kan identifisere seg med.

Lerøy gratulerer Sandviken med prisen!