Kjære Sandviken venner

Sist oppdatert: 30. mar 2020 Skrevet av: maddeg

 

Kjære Sandviken venner,

Hverdagen er dramatisk endret for alle, og akkurat nå er liv og helse mye viktigere enn fotball.

Krisen vi alle opplever har også påvirket oss med stor kraft i Sandviken Toppfotball. Fra og med i dag har vi permittert våre spillere, unntatt for de som ikke har rett til dagpenger. I tillegg er trenere våre permittert. Administrasjonen vår er permittert med 80%. Det har vært blytungt for klubben å gå til dette skrittet. Ulike løsninger har vært vurdert, men det ble etter hvert uunngåelig å komme utenom permitteringer. Fotballen har stoppet opp, vi har minimalt med arbeidsoppgaver i klubben og stor usikkerhet knyttet til økonomien. Vi har gjort disse grepene nå, for å ha best mulig grunnlag for videre drift og satsning i tråd med ambisjonene våre.

Når vi kan starte opp igjen, er det ingen som vet nå. Det er realitetene. Vi er i god dialog med, og takker NFF, Toppfotball Kvinner, Norsk Toppfotball, NISO og Norsk Trenerforening for god håndtering og support. Fotballfamilien har vist seg fra sin beste side i disse krisetider. Det er også i høyeste grad på sin plass å takke våre samarbeidspartnere, sponsorer og alle dere som er glade i Sandviken for alle heiarop og omtanke dere utviser. Vi vet flere av dere har tøffe tider selv.

Det er mange spørsmål om fotballens fremtid om dagen. Få av disse spørsmålene har gode svar nå. Fotball og terminlisten er viktig, men ikke viktigst akkurat nå. Det viktigste er at hver og en av oss gjør det vi kan for å unngå videre spredning av viruset. Følg rådene fra helsemyndigheter og regjering – det er den mest effektive måten for oss å komme tilbake til normal hverdag.

På vegne av Sandviken Toppfotball kan jeg si at vi gleder oss veldig til vi er i gang med fotballen. Inntil da – ta vare på deg selv og på hverandre. Dette klarer vi sammen!

Inkludering – lagånd – samhold

Med vennlig hilsen
Pål Hansen, styreleder