Skuffende poengtap mot Lyn

Sist oppdatert: 19. jul 2020 Skrevet av: maddeg

 

Det ble en frustrerende kamp for Sandviken da Lyn kom på besøk til Stemmemyren i Topperiens tredje runde.

Sandviken var storfavoritter før kampen og gikk i strupen på Lyn. Etter bare noen sekunder vinner Vilde Hasund ballen høyt i banen, og kun en god blokkering hindrer Kennya Cordner i å sette inn en tidlig ledelse på Stemmemyren.

Det var Sandviken som var det førende laget i første omgang. De hadde mye ball og fikk flere brudd høyt i banen, men de maktet ikke å skape de helt store målsjansene. Like før pause fikk Lyn en sjelden mulighet, da de ble tildelt et frispark fra kun 16 meter. Camilla Linberg løftet ballen over muren og inn i mål. Ett skudd på mål og 0-1 var fasiten for Lyn da lagene var halvspilt.

I andre omgang fortsatte det høye presset til Sandviken, og kun fem minutter ut i andre omgang ga det endelig resultater. Kennya Cordner snappet opp en sløv pasning i Lyn-forsvaret før hun rundet Lyn-målvakt Sundsfjord og utlignet til 1-1 for Sandviken.

Men dette var ikke nok for Sandviken, som jaktet alle tre poengene. Minuttene som fulgte etter skåringen bar preg av et stort Sandviken-press, men Lyn forsvarte seg godt gjennom hele omgangen og unngikk et nytt baklengsmål. Dermed endte det 1-1 på Stemmemyren – et resultat Lyn trolig er mest fornøyd med.

Skrevet av Ole Erdal Ones.

Foto: Nicholas Noreng, Fotballkollektivet