Før kampen Sandviken – Røa

Velkommen på Stemmemyren til Sandviken - Røa

Sist oppdatert: 16. okt 2020 Skrevet av: metteh

 

Før kampen: Sandviken – Røa

Sandviken møter Røa til Toppseriens 15. runde. Kampen spilles på Stemmemyren lørdag 17. oktober 13:30 og kan streames på direktesport.no.

 

Det har vært dårlig med poengfangst for Sandviken de siste kampene. På de siste fem kampene har det kun blitt én seier og fire tap. Seieren kom for tre uker siden, da Arna-Bjørnar ble slått 2-0 på Stemmemyren. I forrige runde ble det tap borte mot Klepp. Dermed ligger Sandviken på femteplass, med seks poeng opp til Lillestrøm på medaljeplass.

 

Røa ligger helt sist i Toppserien med syv poeng på 14 kamper. Det har kun blitt to seire for den tidligere toppklubben. Begge to kom mot Klepp, laget som slo Sandviken i forrige runde. I sesonginnspurten blir hvert eneste poeng viktig for Røa, som kan klatre forbi Lyn med seier mot Sandviken.

 

De siste fem oppgjørene mellom Sandviken og Røa på Stemmemyren viser én seier, to uavgjorte og to tap. I fjor tapte Sandviken 2-0 etter mål fra Ragne Svastuen og Synne Jensen. Seieren til Sandviken kom året før, da Røa ble slått 5-3 i Toppseriens 15. runde. Vi håper igjen på mange mål og tre poeng!

 

Heia Sandviken!