Seier mot Arna-Bjørnar

Sandviken - Røa 17.10.20 kl. 13.30

Sist oppdatert: 29. sep 2020 Skrevet av: metteh

 

Det ble en pangstart for Sandviken. Omtrent fire minutter var spilt da Kennya Cordner dro ballen med seg inn i sekstenmeteren til Arna-Bjørnar og avsluttet på mål. Keeper reddet, men Cordner kriget inn returen. En fin start på bergensderbyet på Stemmemyren!

Resten av omgangen var preget av mye unøyaktigheter fra begge lag. Sandviken hadde ballen mest, men klarte ikke å komme til mange sjanser. Det var før Maria Brochmann ble spilt lekkert igjennom av dagens beste Sandviken-spiller Lisa Fjeldstad Naalsund. Brochmann la ballen til rette og satte den med bredsiden i stangen og ut.

Ti minutter ut i andre omgang vendte Kennya Cordner igjen opp i Arna-Bjørnars sekstenmeter. Hun fikk avsluttet, men dommer Karoline Marie Jensen mente at hun ble hindret såpass mye i avslutningsøyeblikket at hun pekte på straffemerket. Maria Brochmann stilte seg opp og doblet ledelsen til Sandviken.

Arna-Bjørnar la et lite press på Sandviken i andre omgang, men det var aldri tvil: Sandviken er fortsatt best i byen. Etter tre strake tap var det deilig å endelig høre “et sandvikshurra” runge utover Stemmemyren. Dette var fortjent!