Mathilde Sangolt klar for Sandviken

Sist oppdatert: 07. nov 2019 Skrevet av: maddeg

 

Mathilde Sangolt melder overgang fra Sotra SK, og har signert en 3-årskontrakt med IL Sandviken Toppfotball. Mathilde som er en 2003-modell, har gått gradene fra aldersbestemt fotball i Sotra, til å bli en sentral spiller for damelaget i toppen av 3 divisjon de siste sesongene. Sotra Sportsklubb er en av samarbeidsklubbene i Toppfotballsamarbeid Vest, og dette er det første synlige bevis på at en spiller har gått gradene i samarbeidet. Fra gode prestasjoner i klubb, til å være sentral på Eliteakademiet her på Stemmemyren, til å ha vært på jevnlig hospitering med A-laget, til nå å ta steget inn i Toppserien ved å signere kontrakt med Sandviken. «Ringen er sluttet» ????

«Mathilde har hatt en veldig god utvikling i de to sesongene hun har spilt for damelaget til Sotra, og spesielt det siste året. Det var flere klubber som var på jakt etter henne i fjor, men vi har hatt en god dialog mellom spiller, foreldre, trenere og Sandviken og har hele tiden hatt en langsiktig plan. Det er ingen tvil om at det å vente til tiden var inne, har gjort at Mathilde nå er klar for å ta steget inn og kjempe innen plass i kamptroppen i Toppserien», sier Sotra Sportsklubb Damefotball-trener Torstein Pedersen.

Vi i Sandviken er svært glade for at Mathilde nå blir en del av vår A-stall, og vi har stor tro på at dette blir knallbra!! Velkommen Mathilde ????