En seier unna gull!

Foto: Mikal Lindøe og Tormod Lindøe, Fotballkollektivet

Sist oppdatert: 17. okt 2021 Skrevet av: Mette Hammersland

 

 

Innbytterne Ingrid Ryland og Maria Brochmann sto bak kampens eneste skåring mot Avaldsnes. Nå kan gullet sikres i hjemmekampen mot Klepp 7. november!

 

Årets sesong har så langt vært tilnærmet perfekt. Det eneste poengtapet kom borte mot byrivalen Arna-Bjørnar, men etter seksten kamper står Sandviken igjen med hele 15 trepoengere. Alexander Straus og spillerne har nektet å snakke høyt om mulighetene for gull, men nå synes jeg det skal være lov til å ta litt av. I neste kamp står det ikke bare om tre poeng – det står om gull for Sandviken!

 

Avaldsnes gjorde det vanskelig for Sandviken i første omgang. De lå kompakt i forsvar og ga ikke serielederne mye rom å spille i de første 45 minuttene. Lagene gikk til pause på stillingen 0-0, og Sandviken så ut til å måtte gjøre noen grep for å få skåringen. De grepene kom i andre omgang. En time ut i kampen gjorde Straus et dobbeltbytte. Inn kom Maria Brochmann og Ingrid Ryland, og den rutinerte duoen brukte kun åtte minutter på å markere seg. Lisa Fjeldstad Naalsund fant Ryland ute på høyrekanten. Hun tok ballen med seg ned til dødlinjen og slo ballen inn i feltet. Der stod Brochmann som fikk kranglet ballen inn i mål. Sandviken var i ledelsen etter 70 minutter!

 

Herfra hadde Sandviken god kontroll, og Brochmann sin skåring sørget for at seriegullet kan sikres i neste serierunde. Den kampen spilles på Stemmemyren 7. november 13:00, og da er det Klepp som kommer på besøk. Bli med på gullfest på Stemmemyren!

 

Gullet ska hem!

Referat: Ole Ones